Over ons

Velvetgrass is een bedrijf wat zich sinds 2005 richt op onderhoudsvriendelijke toepassingen voor tuinen, speelplaatsen, daktuinen, balkons etc.  In eerste instantie bestonden de werkzaamheden hoofdzakelijk uit de verkoop en installatie van kunstgras.

Als 1 van de eerste bedrijven in Nederland richtten we ons in 2005 op particuliere tuinen en op dit moment lopen we weer voorop met geweven kunstgras. Er wordt door heel veel bedrijven nog steeds uitsluitend getuft kunstgras gebruikt. Met name voor particuliere tuinen, waar een natuurlijke uitstraling van groot belang is, heeft  geweven kunstgras een enorme meerwaarde.

 

Ondertussen is het assortiment uitgebreid met o.a. Robomow maairobots. Met name voor grote gazons is een maairobot uitermate geschikt maar ook voor een klein gazon is een type maairobot leverbaar. Hij maait, U (ge) niet.  Sinds kort leveren we ook diverse speeltoestellen. Dat hier gekozen is voor kwalitatief hoogwaardige toestellen die zeer weinig onderhoud nodig hebben spreekt voor zich. Dit sluit namelijk zeer goed aan bij de rest van ons assortiment